Meidän brandit

Meidän brandit

Olemme perhe- ja tavarapyörien erikoisliike Suomessa. Siihen olemme keskittäneet osaamisemme ja vahvuutemme. Olemme tehneet tätä vuodesta 2010 suurella intohimolla ja sitoutumisella. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle asiakkaalle hänen tilanteeseensa, toiveisiinsa ja budjettiinsa sopiva oikea kuljetusratkaisu. Haluamme auttaa asiakasta tekemään oikean valinnan. Nykyään maailmanmarkkinoille on suuri määrä tavarapyörä valmistajia. Voidaksemme tarjota oikeat kuljetuspyörät asiakkaillemme matkustamme ympäri maailmaa. Me osallistumme kansainvälisiin messuihin, vierailemme toimittajien ja tehtaiden luona, keskustelemme muiden maiden kollegojen kanssa ja näin pysymme ajan tasalla viimeisimmistä trendeistä.

Tällä tavoin olemme pystyneet valitsemaan juuri oikeat brändit meidän markkinoille. Merkin valintakriteeri valikoimaamme otettaessa ovat: laadukas ja käyttökelpoinen tuote Suomen olosuhteisiin, realistinen hinnoittelu ja vahva organisaatio (joka pystyy tarjoamaan oikean myynnin jälkeisen tuen, varaosien saatavuuden ja takuun).

Jos etsit brändiä tai pyörää, jota et löydä valikoimastamme, ota meihin yhteyttä. Tunnemme koko markkinan ja kaikki toimijat. Voimme periaatteessa toimittaa sinulle minkä tahansa merkin ja mallin pyörän. Annamme mielellämme riippumatonta neuvontaa siitä, mitkä ovat tärkeitä kriteerejä harkittavaksi oikean kuormapyörän valinnassa. Lopullinen valinta on sitten sinun tehtäväsi.

Brand-Bakfiets-15.jpg

Achielle

Brand-Bakfiets-1.jpg

Babboe

Brand-Bakfiets-3.jpg

Bakfiets

Brand-longbike-3.jpg

Bennobikes

Brand-Bakfiets-5.jpg

Bullitt

Brand-Bakfiets-7.jpg

Butchers and Bicycles

Brand-frogbikes.jpg

Frogbikes

Brand-Bakfiets-6.jpg

Carqon

Brand-perakarryt-2.jpg

Hinterher

Brand-Bakfiets-4.jpg

Husky Bikes

Brand-Bakfiets-18.jpg

Lovens

Brand-Bakfiets-8.jpg

Nihola

Brand-riksa-5.jpg

Radkutsche

Brand-Bakfiets-12.jpg

Riese Müller

Brand-perakarryt-1.jpg

Roland

Brand-longbike-1.jpg

Tern

Brand-riksa-4.jpg

Triobike

Brand-riksa-1.jpg

Scandinavian Riksa

Brand-Bakfiets-2.jpg

Urban Arrow

Brand-longbike-2.jpg

Veloe

Brand-riksa-6.jpg

Van Raam

Brand-perakarryt-3.jpg

Wike

Suodattaa