Meidän brandit Bakfiets

Bakfiets

Bakfiets.nl:n laatikkopyörä on perinteinen hollantilainen laatikkopyörä. Tässä kaikki alkoi Alankomaissa. Bakfiets.nl on vanhin hollantilainen laatikkopyörämerkki, ja tätä laatikkopyörää valmistetaan edelleen perinteisin ja käsityönä tehtävin menetelmin Alankomaissa.

Bakfiets.nl:n laatikkopyörät erottuvat erittäin kestävällä laadulla, korkealaatuisten komponenttien käytöllä ja erittäin realistisella hinnalla, suhteutettuna toimitettuun korkeaan laatuun. Bakfiets.nl:llä voit valita lyhyen tai pitkän kaksipyöräisen laatikkopyörän ja kapean tai leveän kolmipyöräisen laatikkopyörän välillä. Tämän puurungon laatikkopyörän suunnittelu on erittäin klassinen ja retro.

Koska tämä laatikkopyörä valmistetaan käsityönä Alankomaissa, voit räätälöidä sen juuri sellaiseksi kuin haluat. Mahdollisuudet ovat lukemattomat, sähköavusteinen tai ei, ammattimainen Shimano-moottori tai tehokas Bafang-moottori, erilaiset jarrujärjestelmät, erilaiset vaihteistot, klassinen tai cruiser-malli sekä lukuisia värivaihtoehtoja. Meillä on aina varastossa suoraan saatavilla olevia Bakfiets.nl:n laatikkopyöriä Suomessa, kootut mielestämme parhaalla tavalla soveltuviksi asiakkaillemme Suomessa. Ja älkäämme unohtako, että lyhyiden kesien Suomessa aikana ne ovat heti saatavilla.

Suodattaa

Tuotemerkki
Voimansiirto
Moottorin teho
Renkaat
Veto
Vaihde
Vaihteiden lukumaara
Jarrut
Matkustajia
Näytä lisää
Hintaluokka