Suodattaa

Tuotemerkki
Voimansiirto
Moottorin teho
Renkaat
Veto
Vaihde
Vaihteiden lukumaara
Jarrut
Matkustajia
Hintaluokka

Meidän brandit Urban Arrow

Urban Arrow

Urban Arrow Family on markkinoiden paras laatikkopyörä. Oma kokemuksemme laajasta laatikkopyörien valikoimastamme vahvistaa tämän myös. Urban Arrow on voittanut parhaan laatikkopyörän palkinnon lukemattomilla kansainvälisillä messuilla jo useiden vuosien ajan. Internetistä etsittäessä Urban Arrowista löytyy myös paljon asiakastyytyväisyyttä koskevia viitteitä.

Yksi Urban Arrowin hyvistä puolista on sen vakaa ajettavuus, mukava istuma-asento ja ajoasento kuljettajalle, sekä suuri tilava laatikko, jossa on ympärillä metallinen turvarakenne, joka mahdollistaa lasten syvän, mukavan ja turvallisen istumisen.

Urban Arrowin hinta riippuu mallista, varustelusta ja lisävarusteista. Suomessa useimmat asiakkaat valitsevat Urban Arrowin Performance-moottorilla varustetun mallin. Urban Arrow -laatikkopyörä on suuri investointi, mutta saat myös päivittäisen ajonautinnon ja käyttömukavuuden tästä ainutlaatuisesta laatikkopyörästä. Lisäksi sillä on erittäin hyvä jälleenmyyntiarvo muutaman vuoden käytön jälkeen, jos et enää tarvitse laatikkopyörää. Tämä tarkoittaa, että todellinen hinta, jonka laatikkopyörä on kuukausittain maksanut, on lähes mitätön muutaman vuoden käytön jälkeen.

 

Urban Arrow -luokassa voit mahdollisesti tarkastella ja vertailla myös kahta muuta merkkiä. Carqon laatikkopyörä on huippumalli erittäin kiinnostavalla hintatasolla. Se on varustettu raskaalla Bosch Cargoline -moottorilla, jossa on Enviolo-vaihteisto ja hihnaveto, tämä Carqonilla on erittäin kilpailukykyinen ja ainutlaatuinen hinta.

Toinen mielenkiintoinen merkki tarkasteltavaksi ja vertailtavaksi on Lovens laatikkopyörä, joka on uusi markkinoilla ja on kehittynyt edelleen verrattuna Urban Arrowiin. Lovensilla on esimerkiksi joustava etuhaarukka lisääntyneen ajomukavuuden vuoksi, LED-valaistus laatikossa hyvää näkyvyyttä varten liikenteessä, tehokas ja ainutlaatuinen ABS-jarrujärjestelmä sekä parempi ketteryys ja pienempi kääntösäde kaapeliohjauksen ansiosta.