Uusi Riese & Müller Carrie Vario (Smart)

RM-0203

Uusi Riese & Müller Carrie -kuljetuspyörä

Yhtä monipuolinen kuin arkipäiväsi. Carrie pitää lupauksensa: kompakti tavarapyörämme tarjoaa mahdollisimman suuren kuormapinnan mahdollisimman pienellä tilalla. Unohda raskaat laukut tai reput – voit valita runsaasta valikoimasta kuljetustarvikkeita kaikkiin tarpeisiisi. Tarvittaessa taitettava Flex Box tarjoaa runsaasti säilytystilaa, mutta voit silti vaivatta ajaa kapeiden kujien läpi ja löytää parkkipaikan lähes mistä tahansa, kun se on taitettu kasaan. Ja sen minimalistinen runko räväköissä kiiltävissä väreissä täytyy yksinkertaisesti nähdä.

Kompakti muoto

Pyörä joka tilanteeseen ja paikkaan.

Pienet pysäköintitilat ja tiukat mutkat: näistä huolista ei enää tarvitse kärsiä Carrien kanssa. Sen kapean 43 cm:n Basic Boxin ansiosta voit nyt ajaa yhtä ketterästi kuin tavallisella pyörällä, ja löydät aina paikan sen pysäköimiseen pyöräparkkiin kellarissa. Ja kahdella jalan tukijalalla voit yksinkertaisesti nostaa kuormapyörän ylös ja turvallisesti pysäköidä sen jopa täyteen lastattuna. Kun se on taitettu kasaan, valinnaisen Flex Boxin korkeus riittää kuljettamaan tavallista juomatelinekoria - jopa kolme, kun se on avattuna. Kuitenkin, jos haluat kuljettaa vielä enemmän, valitse MIK-järjestelmällä varustettu teline. (Kuormitustila hyväksytty enintään 80 kg:lle, teline hyväksytty enintään 27 kg:lle.)

Monipuolisuus

Joustavat kuljetusvaihtoehdot.

Basic Boxin sisämitat ovat 45 x 30 cm ja siihen kuuluu kestävä sadesuoja kuorman suojaamiseksi. Flex Boxin kohdalla nimi kertoo kaiken: avattuna se tarjoaa laajennetun alueen, joka on 45 x 65 cm, tarjoten runsaasti tilaa urheilulaukulle tai viikoittaisille ostoksille. Ja voit kätevästi lastata kaiken, kiitos valinnaisen kuormalaukun, joka vetää jopa 90 litraa. Valitse Flex Box ja lapsen istuin, jos haluat kuljettaa nuorempia matkustajia. Lapsisuojus suojaa luotettavasti matkustajiasi tuulelta ja sateelta. (Se mahtuu enintään kahteen alle seitsemän vuoden ikäiseen lapseen. Ole hyvä ja noudata kansallisia sääntöjä lasten kuljettamisesta polkupyörillä ennen käyttöä.)

Kestävät materiaalit

Rakennettu tulevaisuutta varten.

Olemme perustaneet Carrien suunnittelun kiertotalouden periaatteisiin: Kiertotalouden suunnittelun tavoitteena on kehittää tuotteita mahdollisimman pitkäksi käyttöiäksi, jonka jälkeen ne siirtyvät uuteen tuotteen elinkaareen. Sen kompakti runko on valmistettu kierrätetystä alumiinista ja se on jauhemaalattu resurssien säästämiseksi. Olemme luopuneet PVC-materiaalista, joka voi olla mahdollisesti haitallista terveydelle valinnaisen lapsisuojan kanssa. Carrien tarvikkeet on suunniteltu helposti purkautuviksi, puhdistettaviksi ja korjattaviksi tarvittaessa, jotta voit pysyä tien päällä ongelmitta vuosien ajan.

Varusteet ja lisävarusteet

Luotettavan käytännöllisiä.

Bosch Performance Line -moottori ja runkoon pystysuunnassa asennettu PowerPack 545 Wh -akku antavat sinulle jopa 60 kilometriä yhdellä latauksella. Voit mukavasti ajaa yli reunakivien tai kuoppia, kiitos valinnaisen joustavan satulaputken. Säädettävän satulan korkeuden ja kulma- sekä korkeussäädettävän ohjainkannattimen ansiosta istuma-asennon voi mukauttaa 1,50 metristä 2,00 metriin pituisille ajajille, olipa sitten kyse urheilullisesta tai mukavuutta painottavasta ajotyylistä.

Tyyppi

6.595,00 sis. alv

Paino 35,7 kgs, 20 tuuman renkaat, Suntour haarukka, E-Sähkö Bosch Performance SMART 250 W 75Nm torque, Bosch SMART connectivity Bosch Flow App, 545 Wh litium-ioni akku Bosch Powertube, Bosch Intuvia 100 display, Enviolo 380 portaaton napavaihde, Gates CDX Hihnaveto, Magura hydrauliset levyjarrut, Valot, Abus shield runkolukko, Koottuna.

Tekniset tiedot

Artikkelinumero
RM-0203
Tuotemerkki
Riese Müller
Voimansiirto
Sähköavusteinen keskimoottori
Moottorin teho
Keski 60Nm-75Nm
Renkaat
2
Veto
Hihna
Vaihde
Napavaihde
Vaihteiden lukumäärä
Portaaton
Jarrut
Hydrauliset levyjarrut
Matkustajia
Max 2 Lasten
Hintaluokka
6.000-7.000 Euro