Tern Clubhouse +

TN-LI-0045

Clubhouse+ muuttaa GSD:si modulaariseksi tila-autoksi perheelle. Aktivoi koulubussimoodi tarjoamalla istuimet jopa kahdelle lapselle. Ja kun on aika hoitaa joitain asioita, vaihda istuimet lastikontteihin tai kahteen, luoden erittäin tilavan takaosan takakontiksi. Kuka tarvitsee auton saadakseen asiat hoidettua?

Tämä tuote on suunniteltu kuljettamaan joko matkustajia tai kuormaa.

 

  • Sisältää Child Seat Expansion Bar -laajennustangon, joka tukee jopa kahden yhteensopivan telineeseen asennettavan lastenistuimen käyttöä.
  • Muuttuu kotoisaksi oleskelupaikaksi kahdelle isolle lapselle iältään 5 - 10 vuotta ja pituudeltaan 110 - 140 cm kun se yhdistetään Clubhouse Backrestiin ja kahteen Clubhouse Seat Padiin.
  • Modulaarinen suunnittelu mahdollistaa istuinjärjestelyjen sekoittamisen, jotta saat perheellesi sopivia asetuksia nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin.
  • Suunniteltu laajennetuilla sivukaiteilla lisäkäsien suojaksi Mahtuu 600 x 400 mm Eurocrate-kontti, jolla voit kuljettaa kaikki ostoksesi.
  • Sisältää neljä pullotelinettä vesipulloille, kahvimukeille ja lukkoille Tukee pystypysäköintiä, kun käytetään Flat Baria.
 

255,00 sis. alv

5-10 vuotiaat lapset

Tekniset tiedot

Artikkelinumero
TN-LI-0045
Tuotemerkki
Tern