QIO AP8 - Lead Metal Harmaa - kompakti kaupunki sähköpyörä koko perheelle - Supertarjous!

QIO-0003

Qio Eins AP-8

OVH 3399 e, nyt vain:

3000 e 400W akulla

3200 e 500W akulla.

 

Tämä hinta koskee sähköpyörää. Lisävarusteita voi tilata erikseen.

 

Qio kompakti sähköpyörä

Kompakti Qio-sähköpyörä on monipuolinen kompakti sähköpyörä, jota voi käyttää missä tahansa ja kaikkien perheenjäsenten kesken.

  • Ikä ei ole merkityksellinen, sillä Qio-sähköpyörässä on matala sisäänrakennettu runko yhdistettynä pieniin 20 tuuman pyöriin, mikä tekee tästä pyörästä erittäin helpon ja luonnollisen ajaa. Se tarjoaa erittäin turvallisen ja mukavan ajo tunteen kaikenikäisille. Tarvittaessa voit varustaa Qio-sähköpyöräsi jalkajarruilla mukavuutesi vuoksi.
  • Pituudellasi ei ole merkitystä, sillä pikalinkitysjärjestelmä sekä satulaputkessa että ohjaustangossa mahdollistavat säätää pyörän korkeutta silmänräpäyksessä.
  • Voit käyttää pyörää maaseudulla tai kaupungin keskustassa tai matkalla. Paksut renkaat tekevät pyörästä erittäin mukavan ajaa jopa hiekkateillä. Pyörän kompakti koko tekee siitä helpon kuljettaa mukanasi asuntoautoon tai metrolla liikkuessasi. Voit taittaa polkimet ja ohjaustangon, eikä Qio-kompakti sähköpyörä ei vaadi paljon tilaa kellarissasi tai asunnossasi.
  • Voit valita polkupyöräsi joko käsijarruilla tai jalkajarrulla. Aivan kuten haluat.
  • Laajalla valikoimalla erilaisia lisävarusteita voit helposti muuttaa kompaktin sähköpyöräsi kykeneväksi kuljettamaan lastasi, pientä koiraa tai muita työvälineitä sekä päivittäisiä ostoksiasi.
  • Qio-sähköpyörän muotoilu näyttää modernilta, vahvalta ja urheilulliselta, ja monien eri värivaihtoehtojen avulla voit sovittaa Qio:n elämäntyyliisi.
  • Qio-sähköpyörä on varustettu parhailla mahdollisilla komponenteilla, mikä tekee siitä kestävän ja vähän huoltoa vaativan pyörän.

 

Malli Qio EINS AP8 on aloitushintainen malli, jossa on Bosch Active Plus -keskimoottori, 400 tai 500 W Bosch Powerpack akku , Nexus 8 -napavaihteet ja normaali ketjuveto.

Värit: Lead Metal Harmaa.

Lisämaksusta voit saada tämän Qio-sähköpyörän vahvemmalla Bosch-keskimoottorilla ja/tai Gates-hihnavetosysteemillä.

Lead Metal Grey

Tarjous

3.399,00 sis. alv 3.200,00 sis. alv

Tekniset tiedot

Artikkelinumero
QIO-0003
Tuotemerkki
Qio
Voimansiirto
Sähköavusteinen keskimoottori
Moottorin teho
Matala <60Nm
Renkaat
2
Veto
Ketju
Vaihde
Napavaihde
Vaihteiden lukumäärä
8
Jarrut
Hydrauliset levyjarrut
Matkustajia
Max 1 Lapsi
Hintaluokka
2.000-3.000 Euro