TERN OROX Esittely

TN-0037

Liikkuvuusalan erikoisosaaja Tern ilmoitti tänään Oroxista, seikkailukuormapyörästä, joka on suunniteltu navigoimaan helposti kaikissa maastoissa ja sääolosuhteissa, samalla kun se on optimoitu kuljettamaan matkustajaa, nelijalkaista ystävää ja kaikkea seikkailuvarustettasi. Kahden akun ominaisuudella ja tehokkaalla Bosch-moottorilla varustettu Orox tarjoaa yli 300 km kantaman (perustuu kahteen 800 Wh akkuun), avaamalla ovet eeppisille matkoille harvoin matkustettuihin paikkoihin.

"Kuusi vuotta sitten esittelimme GSD:n uskoen, että kompakti ja helppokäyttöinen pyörä, joka pystyy kuljettamaan matkustajia ja kuormaa, saisi ihmiset jättämään autonsa ja siirtymään pyörille", totesi Josh Hon, Ternin tiimin kapteeni. "Olimme oikeassa, ja rakastamme nähdä kaikki uskomattomat asiat, joita ihmiset tekevät GSD:n kanssa ruuhkaisissa kaupungeissa. Mutta tajusimme myös, että on paljon paikkoja, joihin ihmiset haluavat mennä, jotka eivät ole päällystettyjä. Ja he haluavat tuoda varusteensa mukanaan. Näitä matkoja varten teimme Oroxin."

Mene minne tahansa

Perinteiset kuormapyörät kohtaavat rajoituksia päällystämättömillä teillä, kun taas maastoajoon suunnitellut pyörät kamppailevat kuljettamaan merkittävää kuormaa. Orox tuo kuormapyörän monipuolisuuden mihin tahansa maastoon. Suurikokoisten renkaiden ja tehokkaan Bosch-moottorin ansiosta Orox tarjoaa erinomaisen pidon ja mukavuuden haastavimmilla pinnoilla. Olipa kyse sitten huonokuntoisten kaupunkikatujen kulkemisesta viikolla tai viikonloppureissusta syrjäiselle järvelle, Orox pärjää kaikissa tilanteissa. Yhdistämällä maastopyörän kestävyyden, retkipyörän monipuolisuuden ja kuormapyörän käytännöllisyyden, Orox antaa pyöräilijöille vapauden luoda omia ainutlaatuisia kokemuksiaan.

Mene milloin tahansa

Orox ei anna epämiellyttävien olosuhteiden estää hyvää seikkailua. Ekstraleveät renkaat toimivat useimmissa olosuhteissa; mutta jos äärimmäiset olosuhteet vaativat erikoisrenkaita, Oroxin runko ja haarukka on suunniteltu mahdollistamaan pyöräilijöiden valita haluamansa 26 x 5”, 27.5 x 4” tai 29 x 3” pyörät/renkaat. Raskaat lokasuojat pitävät pyöräilijän ja pyörän puhtaana sotkuisissa olosuhteissa, kun taas runkoon asennettava akkupakkaus eristää akun optimaalista suorituskykyä varten lämpötilan laskiessa. Ajomatkoja lumella talvella, mudassa keväällä, hiekassa kesällä tai maastossa telttaillessa syksyllä. Orox on aina valmis lähtöön.

Ota kaikki mukaan

Orox on raskaan sarjan kuljetusväline, jolla on enimmäispaino 210 kg tiellä ja vertaansa vailla oleva 180 kg maastossa. Kaupunkipyöräilijät voivat siirtyä saumattomasti vaivattomasta aamun koulumatkasta hauskalle iltapäiväajelulle pitkin suosikkijokireittiä. Seikkailunhaluiset voivat pidentää retkeilyreissuja tuomalla enemmän tarvikkeita tai hemmotella itseään pakkaamalla mukaan ylimääräisiä mukavuuksia, kuten suosikkikasari, lisää kalustekaappia tai jopa kylmää juomaa täynnä olevan jäähdytyslaatikon. Ternin täysi valikoima lisävarusteita antaa pyöräilijöille mahdollisuuden varustaa Oroxinsa vastaamaan heidän ainutlaatuisia seikkailuntarpeitaan.

Inklusiivinen suunnittelu

Ternin tiimi kiinnitti erityistä huomiota suunnitella Orox sopimaan laajemmalle joukolle pyöräilijöitä. Erityiset säädöt runkogeometriaan ja komponenttivalintaan mahdollistavat suuren koon rungon sopivan jopa 195 cm pitkille ja 130 kg painoisille pyöräilijöille. Pienempien pyöräilijöiden kannalta keskikokoisen Orox-rungon mitoitus sopii 155 cm pituisille, kiitos välivaiheen runkotyylisen muotoilun.

Rakennettu työhön

Orox on ihanteellinen ajoneuvo organisaatioille ja yrityksille, jotka tarvitsevat kuljettaa ihmisiä ja tavaroita vaikeasti saavutettaviin paikkoihin. Olipa kyse sitten moottorisahoista ja lapioista polkujen kunnostustyöntekijöille, lääkintävarusteista ensiapuhenkilöstölle konserttipaikoilla ja urheilutapahtumissa tai turvavarusteista ensiavun tarjoajille, Orox on rakennettu suoriutumaan tehtävistä.

Turvallisuus on tärkeää

Turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ajoneuvolle, joka on suunniteltu kovaan ulkokäyttöön syrjäisillä alueilla. Varmistaaksemme, että kaikki kuormaa kantavat komponentit täyttävät maastoajoon tarkoitetut turvallisuusstandardit, jotka kattavat sekä suuren pyöräilijäpainon että kuorman, suljimme yksinkertaisesti pois monet perinteiset polkupyörän osat. Esimerkiksi ei ole jousitettua haarukkaa, joka olisi luokiteltu kestämään 180 kg:n MGVW-massan maastoajoon. Seuraava haaste on suorittaa monet testauskierrokset kuormilla, joita ei yleensä nähdä tyypillisissä maastopyörissä. EFBE Prüftechnik Saksassa suoritti Oroxille rakenteelliset testit heidän tiukalla Tri-Test-standardillaan. Bosch-moottorin ja sähköjärjestelmän valitseminen varmistaa UL-noudattavuuden sekä korkeimman turvallisuuden ja luotettavuuden tason - tärkeitä tekijöitä, kun olet kaukana erämaassa.

Tekniset tiedot Orox-mallit

 

  • 6799 euro S12 - Shimano Deore XT 1 x 12-vaihdetta
  • 9299 euro R14 - 14-vaihteinen Rohloff Speedhub ja Gates-hihnaveto

6.799,00 sis. alv

Tekniset tiedot

Artikkelinumero
TN-0037
Tuotemerkki
Tern
Voimansiirto
Sähköavusteinen keskimoottori
Moottorin teho
Korkea >75Nm
Renkaat
2
Veto
Ketju
Vaihde
Ketjuvaihde
Vaihteiden lukumäärä
12
Jarrut
Hydrauliset levyjarrut
Matkustajia
Max 2 Lasten
Hintaluokka
6.000-7.000 Euro