RIESE & MÜLLER

Riese & Mülleristä

Kaikki alkoi kahdesta insinööristä, hyvästä ideasta ja autotallista. Mutta ei Kaliforniassa vaan Hessen eteläpuolella. Darmstadtissa, tarkalleen ottaen. Vanhempien pihalla. Heti kun yhtiö oli perustettu, se voitti vuoden 1993 innovaatiopalkinnon ja siitä on kasvanut kansainvälisesti tunnustettu ensiluokkaisten sähköpyörien, sähköavusteisten tavarapyörien ja taittopyörien valmistaja. Kuten ennenkin, Riese & Müller valmistaa huomisen innovatiivisimpia pyöriä entisajan intohimolla – Münthalissa, vanhan autotallin lähellä.

 

Riese & Müllerin filosofia

Kaksi sanaa kiteyttävät Riese & Müllerin koko filosofian: syntynyt vakaumuksesta.

Intohimo pyöriin ja innovaatioihin, samoin kuin perfektionistinen lähestymistapa, määrittävät työtämme. Tuloksena syntyvät tuotteet ovat korkealaatuisia sähköpyöriä, sähkoavusteisia kuljetuspyöriä ja taittopyöriä. Ne on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten, niissä on käytetty uusinta teknologiaa ja edistyksellistä designia. Toisin sanoen, todellista saksalaista insinööritaitoa.

Jokainen malli edustaa täydellistä ratkaisua tarkasti määriteltyyn tarkoitukseen. Vain täten pyörämme tarjoavat parhaat lähtökohdat mahtavaan ajokokemukseen. Loppujen lopuksi sinun tyytyväisyytesi on suurin kannustimemme.

 

RIESE & MÜLLER Tavarapyörät

Tavarapyörien tuoeryhmässä Riese & Müllerillä on kaksi eri mallia ja useampia kokoja.

Packster,   koot 40 cm, 60 cm ja 80 cm.
Load,   koot 60 cm ja 75cm.

 

Riese & Müller ohjausteknologia

Vain täysjousituksella varustettu sähköpyörä pitää sinut hallinnassa huonoimmillakin teillä. Riese & Müller on alusta asti asentanut pyöriinsä vakaumuksesta syntynyttä ohjausteknologiaa. Sen jälkeen teknologiaa on jatkuvasti kehitetty ja parannettu. Viimeisin innovaatio turvallisuuden lisäämiseksi: ABS-järjestelmä.

Kiinteä yhteys tiehen

Riese & Müller ohjausteknologia pitää sinut tiellä

ja takaa turvallisuutesi kovassakin vauhdissa ja hankalissa tilanteissa. Tärinä ja kovat iskut, joita aiheuttavat mukulakivet tai jalkakäytävän reunat, vaimenevat. Tämä lisää ajoturvallisuutta ja pyörän hallintaa raskaidenkin lastien kanssa. Ohjausteknologian jousitusjärjestelmä reagoi erittäin herkästi tarjoten huippumukavuutta ajamiseen. Tuloksena on voimakasta ja urheilullistaajoa ilman energian tuhlausta.

 

Ohjausteknologian maksimaaliseksi hyödyntämiseksi käytämme vain korkealaatuisia jarruja ja erityisrenkaita lyhyen jarrutusmatkan saavuttamiseksi. Optimoitu valaistusjärjestelmä ja moneen malliin saatava valinnainen ABS ovat viimeinen silaus huipputurvalliseen pakettiimme.

ABS jarrutusjärjestelmä

 

ABS järjestelmän ansiosta pyöräsi pysähtyy turvallisesti, kun jarrutat äkillisesti, koska se ei lukitse etupyörää. Jarrutat kaikilla pinnoilla liiraamatta, mikä takaa ajovakauden ja estää kaatumiset. Lisäksi takapyörä ei nouse maasta, mikä estää pyörää kippaamasta eteenpäin. ABS takaa sinulle parhaan mahdollisen turvallisuuden vaarallisissa tilanteissa.

 

Packster 40, kompakti – tilava - säädettävä

Pieni runko – suuret ideat

Packster 40 tarjoaa enemmän kuin lupaa: 2,23-metrisenä se on vain hiukan pitempi kuin tavallinen pyörä, huolimatta sen suuresta tavaratilasta. Tästä seuraa kolme asiaa: se on helppo varastoida, painaa alle 30 kg ja se on yllättävän ketterä. Packster 40 on äärimmäisen käytännöllinen, siinä on valinnainen lastenistuin, jonka voi helposti taittaa kokoon laatikon jalkatilaan, mikä luo hetkessä suuren tavaratilan. Packster on kompakti mutta samalla jättimäinen arkipäivän sankari.

 

Tekniset tiedot:


SÄHKÖAVUSTUS

 

Bosch-järjestelmä:

Luotettava, suorituskykyinen ja innovatiivinen – näitä ominaisuuksia vaadimme sähköpyöriltämme sekä kaikilta komponenteiltamme, etenkin sähköavustukselta. Siksi Riese & Müllerin pyörät on varustettu markkinajohtaja Boschin sähköavustusjärjestelmällä.

 • Performance CX
 • Performance Speed (45km/h)

AKKU

 • 500Wh
 • Dual battery pack 1000 Wh

Kaksinkertainen toimintamatka. Kaksinkertainen ajamisen ilo.

Riese & Müller kaksinkertaistaa sähköpyöriensä toimintamatkan DualBattery teknologialla eli lisäämällä pyörään toisen akun. Tämä tuo uskomattomat 1000 Wh lisää tehoa. Sen lisäksi että voit tehdä kaksi kertaa pitempiä pyöräretkiä, sinun ei tarvitse enää huolehtia päivittäisten ajomatkojesi pituudesta. Toinen akku on asennettu tavaratilan taakse, jotta pyörän painopiste pysyy matalana ja ajo-ominaisuudet erinomaisina. Siksi DualBattery on saatavana vain laatikon tai Carry Systemin kanssa.

NÄYTÖT

 • Purion näyttö
 • Cobi näyttö

Sähköpyörä ei ole koskaan ollut näin fiksu.

COBI.Bike sporttinäyttö tuo matkapuhelimesi kaikki ominaisuudet sähköpyörääsi: kehittyneestä pyöränavigoinnista lempibiiseihisi. Puheluista kalorilaskuriin. Säätiedoista hälytyksiin. Ilmainen COBI.Bike sovellus muuttaa älypuhelimesi mukana kulkevaksi tietokoneeksi. Se on kiinnitetty ohjaustankoon, ja sitä on helppoa ja turvallista käyttää kahvassa olevan Bosch ohjausyksikön kautta. Entä jos unohdat älypuhelimesi? Voit tietenkin ajaa siitä huolimatta, vain ilman ohjaamonäyttöä.

Turvallinen lasten kuljetus

Huomio kaikkein tärkeimpään.

Valinnainen lastenistuin mahdollistaa Packster 40:n tavaratilan muuntamisen mukavaksi istumatilaksi lapsellesi. Pehmustettu 5-pistevyö takaa korkean turvallisuustason, ja näet koko ajan kalliin lastisi ajajaan päin katsovan pystyn istuma-asennon ansiosta. Istuintyynyn voin helposti taittaa kokoon jalkatilaan, mikä tekee tilaa tavaroille silmänräpäyksessä. Ja istuintyyny on turvassa ja pysyy kuivana. Lastenistuin on saatavana vain Carry Systemiin.

Joustavaa tavaran kuljetusta

Aseta rima korkealle. Ja leveälle.

Pitääkö sinun ottaa mukaa enemmän tavaraa kuin luulit? Ovatko grillijuhlat metsässä odotettua isommat?Ei syytä hermoilla, koska suuri tavaratila ja sallittu 160 kilon kokonaispaino tarkoittavat suurempaa vapautta ja spontaaniutta. Valinnaisen laatikon puiset sivuseinät voi poistaa tai taittaa kokoon, kun haluat kuljettaa leveämpiä lasteja. Ja jos joudut jättämään jotakin tärkeää Packster 40:een, valinnainen lukittava laatikko tuo lisää säilytystilaa.

Säädettävä istuma-asento

Oikea koko jokaiselle.

Säädettävän ohjainkannattimen ja satulan ansiosta voit säätää Packster 40:n istuma-asennon sopivaksi eri pituisille ihmisille silmänräpäyksessä. Tämä takaa, että melkein kaikki perheenjäsenesi tai ystäväsi voivat ajaa pyörällä ja nopea ajajan vaihto on milloin vain mahdollista.  

Valoisa näkymä.

Hämärässä, metsässä tai myöhään illalla: Supernovan tai Busch & Müllerin LED-etuvalot valaisevat tiesi mihin ikinä menetkin ajelulle. Ne toimivat paristoilla, joten täydellinen valo on aina taattu – ajoitpa siten täyttä vauhtia tai seisot paikoillasi, esimerkiksi liikennevaloissa.

 

Pakkaa tuplamäärä.

Jos edessä oleva tavaratila ei riitä, on aina olemassa valinnainen tavarateline. Se on ihanteellinen pyörälaukkujen kiinnittämiseen pitemmilläkin pyöräretkillä. Se on kiinnitetty suoraan runkoon, joten sekin hyötyy ohjausteknologian jousituksesta. HS-malleissa tavarateline on vakiona.

Pilaa varkaiden ilon.

Pysäköi pyöräsi mihin haluat. Vain sinä voit siirtää sen. Kiinteä Abus Shield runkolukko pitää pyöräsi turvassa ja valinnaisella 130 cm pitkällä Abus ketjulukolla voit kiinnittää pyöräsi lähimpään katulamppuun. Tämä runkolukko ja akun lukko toimivat samalla avaimella – kätevää!

Aidosti kompakti luokassaan.

Packster 40 tarjoaa mahdollisiman paljon tavaratilaa mahdollisimman pienessä tilassa. Se on lyhyempi, sen tavaratila on vain 48 cm leveä ja se on ketterä, joten se vie vähemmän tilaa kuin muut sähköpyörät. 30 kilon painoisena se on todella kevyt luokassaan. Kompaktin pituuden ansiosta sen voi jopa kiinnittää pyöränkuljetustelineeseen auton perään. Tätä varten sinun täytyy vain irrottaa etupyörä, jolloin Packster 40 on vain 2 m pitkä.

Kuljetushytti.

Metallirunko jossa pehmustetut sivuseinät, jotka on valmistettu säänkestävästä ja vedenpitävästä cordura-kankaasta. Suojattu lastenistuin 8 ikävuoteen asti. Pressu on valinnainen.

Laatikko.

Valmistettu pinnoitetusta puusta. Tilaa kaikille ostoksillesi. Sivuseinät voi poistaa tai taittaa alas. Sopii myös nelijalkaisille ystävillesi.

Packster 40 mallit:

 • 40 cm lastauspituus
 • Värit punainen tai valkoinen

 

Packster 40 Touring

alkaen 4.769 €

Bosch Performance CX, Shimano deore 10 XT ketjuvaihde, Tektro hydrauliset levyjarrut

Packster 40 Touring HS

alkaen 5.419 €

45km/h speed model

Packster 40 Vario

alkaen 5.419 €

Bosch Performance CX, portaaton Enviola napavaihde, Gates hihnaveto, Tektro hydrauliset levyjarrut

Packster 40 Vario HS

alkaen 6.069 €

45km/h speed model

 

Katso nettikaupastamme kaikki vaihtoehdot ja lisävarusteet. Jos haluat omiin tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@tavarapyora-asiantuntija.fi .

 

Packster 60, poikkeuksellisen tilava – hämmästyttävän muunneltava

Kaksipyöräinen – koko perheen onni.

Isoveljen ja pikkuveljen välissä, Packster 60 on sähköpyöräperheen keskimmäinen. On pieni ihme, että se on myös täydellinen perhepyörä: sen tavaratilassa on tilaa kahdelle lapselle, jotka voivat nauttia ajelusta tuulelta ja sateelta suojassa valinnaisen suojuksen alla.  Satulan ja ohjaustangon pikasäädön ansiosta Packster 60:n voi säätää melkein minkä kokoiselle ihmiselle tahansa. Vanhemmat voivat yhdistää työn ja perheen ilot – kaikkien riemuksi.  

 


Tekniset tiedot:

SÄHKÖAVUSTUS

Bosch-järjestelmä:

Luotettava, suorituskykyinen ja innovatiivinen – näitä ominaisuuksia vaadimme sähköpyöriltämme sekä kaikilta komponenteiltamme, etenkin sähköavustukselta. Siksi Riese & Müllerin pyörät on varustettu markkinajohtaja Boschin sähköavustusjärjestelmällä.

 • Performance CX
 • Performance Speed (45km/h)

AKKU

 • 500Wh
 • Dual battery pack 1000 Wh

Kaksinkertainen toimintamatka. Kaksinkertainen ajamisen ilo.

Riese & Müller kaksinkertaistaa sähköpyöriensä toimintamatkan DualBattery teknologialla eli lisäämällä pyörään toisen akun. Tämä tuo uskomattomat 1000 Wh lisää tehoa. Sen lisäksi että voit tehdä kaksi kertaa pitempiä pyöräretkiä, sinun ei tarvitse enää huolehtia päivittäisten ajomatkojesi pituudesta. Toinen akku on asennettu tavaratilan taakse, jotta pyörän painopiste pysyy matalana ja ajo-ominaisuudet erinomaisina.

NÄYTÖT

 • Purion näyttö
 • Cobi näyttö

Sähköpyörä ei ole koskaan ollut näin fiksu.

COBI.Bike sporttinäyttö tuo matkapuhelimesi kaikki ominaisuudet sähköpyörääsi: hienosta pyöränavigoinnista lempibiiseihisi. Puheluista kalorilaskuriin. Säätiedoista hälytyksiin. Ilmainen COBI.Bike sovellus muuttaa älypuhelimesi mukana kulkevaksi tietokoneeksi. Se on kiinnitetty ohjaustankoon, ja sitä on helppoa ja turvallista käyttää kahvassa olevan Bosch ohjausyksikön kautta. Entä jos unohdat älypuhelimesi? Voit tietenkin ajaa siitä huolimatta, vain ilman ohjaamonäyttöä.

Turvallinen lasten kuljetus

Sopii myös nuoremmille sukupolville.

Arvokkain lasti ovat lapsemme. Heidän turvallisuutensa on aina etusijalla. Lasten laatikossa on 5-pistevyöt kahdelle lapselle kahdeksan vuoden ikään asti ja suojattu istuma-asento, joka takaa turvallisuuden kaupunkiliikenteessä. Valinnaisella säänkestävällä cordura-kankaasta valmistetulla suojuksella Packster 60:stä tule joka sään kulkuneuvo. Mieliala pysyy korkealla kylmästä tuulesta, sateesta tai tieltä lentelevistä pikkukivistä huolimatta.

Joustavaa tavaran kuljetusta

Varastolta perille.

Saitko odottamattoman kuljetustehtävän? Ei hätää, koska suuri tavaratila ja jopa 200 kilon sallittu paino tarkoittavat suurempaa vapautta ja spontaaniutta. Valinnaisen laatikon sivuseinät voi poistaa, kun kuljetat leveitä tavaroita. Packster 60:n tavaratila ja laatikko on suunniteltu pinottaville 60 x 40 cm eurolavan kokoisille laatikoille. Ne sopivat myös kylmälaatikoille ruoan kuljettamiseen. Ja vaikka ne olisi ladattu täyteen, vielä on 20 cm tilaa muille tavaroille.

Säädettävä istuma-asento

Oikea koko jokaiselle.

Säädettävän ohjainkannattimen ja satulan ansiosta voit säätää Packster 60:n istuma-asennon sopivaksi eri pituisille ihmisille silmänräpäyksessä. Tämä takaa, että melkein kaikki perheenjäsenesi tai ystäväsi voivat ajaa pyörällä ja nopea ajajan vaihto on milloin vain mahdollista.

 Valoisa näkymä.

Hämärässä, metsässä tai myöhään illalla: Supernovan tai Busch & Müllerin LED-etuvalot valaisevat tiesi mihin ikinä menetkin ajelulle. Ne toimivat paristoilla, joten täydellinen valo on aina taattu – ajoitpa siten täyttä vauhtia tai seisot paikoillasi, esimerkiksi liikennevaloissa.

Pakkaa tuplamäärä.

Jos edessä oleva tavaratila ei riitä, on aina olemassa valinnainen tavarateline. Se on ihanteellinen pyörälaukkujen kiinnittämiseen pitemmilläkin pyöräretkillä. Se on kiinnitetty suoraan runkoon, joten sekin hyötyy ohjausteknologian jousituksesta. HS-malleissa tavarateline on vakiona.

Pilaa varkaiden ilon.

Pysäköi pyöräsi mihin haluat. Vain sinä voit siirtää sen. Kiinteä Abus Shield runkolukko pitää pyöräsi turvassa ja valinnainen 130 cm pitkä Abus ketjulukolla voit kiinnittää pyöräsi lähimpään katulamppuun. Tämä runkolukko ja akun lukko toimivat samalla avaimella – kätevää!

Istuin kahdelle lapselle.

Mukava istuin kahdelle alle 8-vuotialle lapselle, Huipputurvalliset pehmustetut 5-pistevyöt. Valinnainen suojus. Lisävarusteet saatavana vain yhdessä laatikon kanssa.

Laukku.

Nopeakäyttöinen Ortlieb-kuljetuslaukku. Käytännöllinen rullauskiinnitys ja kiristyshihnat. Pehmustetut kantokahvat ja olkahihna. Tilavuus on 89 litraa, ja se mahtuu täydellisesti kyytiin.

Lava.

Säänkestävä puinen lava joustaviin kuljetustarkoituksiin: silhen on mahdollista kiinnittää turvallisesti isoja laukkuja tai pinota pullokoreja, pahvilaatikoita ja paljon muuta.

Laatikko.

Iso tavaratila, jossa on sivuseinät, turvalliseen kuljettamiseen. Soveltuu standardikokoisten 60 x 40 cm laatikoiden pinoamiseen ja vielä jää 20 cm lisätilaa. Säänkestävä ja vahva. Siihen voi kiinnittää lastenistuimen tai pressun. Leveitä kuljetuksia varten sivuseinät voi poistaa helposti.

 

 

Packster 60 mallit:

 • 60 cm lastauspituus
 • Väri tummanharmaa tai vaaleanharmaa

 

Packster 60 Touring

alkaen 4.989 €

Bosch Performance CX, Shimano deore 10 XT ketjuvaihde, Tektro hydrauliset levyjarrut

Packster 60 Touring HS

alkaen 5.639 €

45km/h speed model

Packster 60 Vario

alkaen 5.529 €

Bosch Performance CX, portaaton Enviola napavaihde, Gates hihnaveto, Tektro hydrauliset levyjarrut

Packster 60 Vario HS

alkaen 6.179 €

45km/h speed model

 

Katso nettikaupastamme kaikki vaihtoehdot ja lisävarusteet. Jos haluat omiin tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@tavarapyora-asiantuntija.fi.

Packster 80, raskaan sarjan tavarapyörä

Vie tavarasi perille ja saat vapauden takaisin.

Joskus tarvitset jonkun, joka auttaa sinua ja kuljettaa kaikki tavarasi pois. Packster 80 tekee juuri tämän. 80 cm:n tavaratilan ansiosta voit kuljettaa melkein mitä vain. Oli se sitten useampi pullokori tai erilaisia työkaluja. Pyörän käsittely on niin helppoa, että kevyempikin ajaja voi kuljettaa raskaita lasteja vaivatta. Tämän huomaa erityisesti kaupunkiliikenteessä, missä pieni kääntösäde ja suuri vakaus tuovat Packster 80:n edut esille.

 

Tekniset tiedot:

 


SÄHKÖAVUSTUS

 

Bosch-järjestelmä:

Luotettava, suorituskykyinen ja innovatiivinen – näitä ominaisuuksia vaadimme sähköpyöriltämme sekä kaikilta komponenteiltamme, etenkin sähköavustukselta. Siksi Riese & Müllerin pyörät on varustettu markkinajohtaja Boschin sähköavustusjärjestelmällä.

 • Performance CX
 • Performance Speed (45km/h)

AKKU

 

 • 500Wh
 • Dual battery pack 1000 Wh

 

Kaksinkertainen toimintamatka. Kaksinkertainen ajamisen ilo.

Riese & Müller kaksinkertaistaa sähköpyöriensä toimintamatkan DualBattery teknologialla eli lisäämällä pyörään toisen akun. Tämä tuo uskomattomat 1000 Wh lisää tehoa. Sen lisäksi että voit tehdä kaksi kertaa pitempiä pyöräretkiä, sinun ei tarvitse enää huolehtia päivittäisten ajomatkojesi pituudesta. Toinen akku on asennettu tavaratilan taakse, jotta pyörän painopiste pysyy matalana ja ajo-ominaisuudet erinomaisina.

NÄYTÖT

 • Purion näyttö
 • Cobi näyttö

Sähköpyörä ei ole koskaan ollut näin fiksu.

COBI.Bike sporttinäyttö tuo matkapuhelimesi kaikki ominaisuudet sähköpyörääsi: hienosta pyöränavigoinnista lempibiiseihisi. Puheluista kalorilaskuriin. Säätiedoista hälytyksiin. Ilmainen COBI.Bike sovellus muuttaa älypuhelimesi mukana kulkevaksi tietokoneeksi. Se on kiinnitetty ohjaustankoon, ja sitä on helppoa ja turvallista käyttää kahvassa olevan Bosch ohjausyksikön kautta. Entä jos unohdat älypuhelimesi? Voit tietenkin ajaa siitä huolimatta, vain ilman ohjaamonäyttöä.

Turvallinen lasten kuljetus

Sopii myös nuoremmille sukupolville.

Arvokkain lasti ovat lapsemme. Heidän turvallisuutensa on aina etusijalla. Lasten laatikossa on 5-pistevyöt kahdelle lapselle kahdeksan vuoden ikään asti ja suojattu istuma-asento, joka takaa turvallisuuden kaupunkiliikenteessä.

Joustavaa tavaran kuljetusta

Varastolta perille.

Voit käytännössä kuljettaa mitä tahansa Packster 80:n tavaratilassa. Sen vahva sisätila on ihanteellinen vakituiseen ammattikäyttöön. Packster 80.n tavaratila ja laatikko  on suunniteltu 60 x 40 cm eurolavan kokoisille Systainer-laatikoille (esimerkiksi Tanos tai UTZ Rako). Tavaratilaan mahtuu kaksi Systainer-laatikkoa, mikä vastaa neljää olutkoria. Sallittu kokonaispaino on 200 kg.

Säädettävä istuma-asento

Oikea koko jokaiselle.

Säädettävän ohjainkannattimen ja satulan ansiosta voit säätää Packster 80:n istuma-asennon sopivaksi eri pituisille ihmisille silmänräpäyksessä. Tämä takaa, että melkein kaikki perheenjäsenesi tai ystäväsi voivat ajaa pyörällä ja nopea ajajan vaihto on milloin vain mahdollista.

Valoisa näkymä.

Hämärässä, metsässä tai myöhään illalla: Supernovan tai Busch & Müllerin LED-etuvalot valaisevat tiesi mihin ikinä menetkin ajelulle. Ne toimivat paristoilla, joten täydellinen valo on aina taattu – ajoitpa siten täyttä vauhtia tai seisot paikoillasi, esimerkiksi liikennevaloissa.

Pakkaa tuplamäärä.

Jos edessä oleva tavaratila ei riitä, on aina olemassa valinnainen tavarateline. Se on ihanteellinen pyörälaukkujen kiinnittämiseen pitemmilläkin pyöräretkillä. Se on kiinnitetty suoraan runkoon, joten sekin hyötyy ohjausteknologian jousituksesta. HS-malleissa tavarateline on vakiona.

Pilaa varkaiden ilon.

Pysäköi pyöräsi mihin haluat. Vain sinä voit siirtää sen. Kiinteä Abus Shield runkolukko pitää pyöräsi turvassa ja valinnainen 130 cm pitkä Abus ketjulukolla voit kiinnittää pyöräsi lähimpään katulamppuun. Tämä runkolukko ja akun lukko toimivat samalla avaimella – kätevää!

Istuin kahdelle lapselle.

Mukava istuin kahdelle alle 8-vuotialle lapselle, Huipputurvalliset pehmustetut 5-pistevyöt. Valinnainen suojus. Lisävarusteet saatavana vain yhdessä laatikon kanssa.

Laatikko.

Iso tavaratila, jossa on sivuseinät, turvalliseen kuljettamiseen. Soveltuu standardikokoisten 60 x 40 cm laatikoiden pinoamiseen ja vielä jää 20 cm lisätilaa. Säänkestävä ja vahva. Siihen voi kiinnittää lastenistuimen tai pressun. Leveitä kuljetuksia varten sivuseinät voi poistaa helposti.

Lava.

Säänkestävä puinen lava joutaviin kuljetustarkoituksiin: silhen on mahdollista kiinnittää turvallisesti isoja laukkuja tai pinota pullokoreja, pahvilaatikoita ja paljon muuta.

 

Packster 80 mallit:

 • 80 cm lastauspituus
 • Väri valkoinen

 

Packster 80 Touring

alkaen 5.099 €

Bosch Performance CX, Shimano deore 10 XT ketjuvaihde, Tektro hydrauliset levyjarrut

Packster 80 Touring HS

alkaen 5.749 €

45km/h speed model

Packster 80 Vario

alkaen 5.639 €

Bosch Performance CX, portaaton Enviola napavaihde, Gates hihnaveto, Tektro hydrauliset levyjarrut

Packster 80 Vario HS

alkaen 6.289 €

45km/h speed model

 

Katso nettikaupastamme kaikki vaihtoehdot ja lisävarusteet. Jos haluat omiin tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@tavarapyora-asiantuntija.fi.

Load 60, lastattava – kestävä – joustava (ohjausteknologia)

Todella kestävä. Täyteen ladattava. Ja 100-prosenttisen rakastettava.

Vallankumous alkaa kaupungin täysiltä kaduilta, jotka vilisevät työmatkalaisia. Täysjousituksen ansiosta ajat turvallisesti ja mukavasti ohi pitkien jonojen Load 60 sähköpyörällä. Ensi hetkestä lähtien yllätyt sen urheilullisuudesta, kaikista tavaroistasi huolimatta. Arkielämän haasteet, kuten pullokorien kuljettaminen grillipaikalle mäen päälle, eivät ole enää mikään ongelma. Ajajan vaihto on myös lasten leikkiä, koska ohjaustangon ja satulan voi säätää melkein mille tahansa korkeudelle. Voimme vain sanoa: rakas auto, nauti olostasi autotallissa.

Tekniset tiedot:

 

SÄHKÖAVUSTUS

Bosch-järjestelmä:

Luotettava, suorituskykyinen ja innovatiivinen – näitä ominaisuuksia vaadimme sähköpyöriltämme sekä kaikilta komponenteiltamme, etenkin sähköavustukselta. Siksi Riese & Müllerin pyörät on varustettu markkinajohtaja Boschin sähköavustusjärjestelmällä.

 • Performance CX
 • Performance Speed (45km/h)

AKKU

 • 500Wh
 • Dual battery pack 1000 Wh

Koska kaikki seikkailut eivät ala kotioveltasi.

Riese & Müllerin kehittämä DualBattery teknologia takaa kaksinkertaisen toimintamatkan tai paljon jyrkemmät nousut, vähemmän lataustaukoja ja pitemmän ajamisen ilon. Akut on asetettu niin fiksusti, että lisäpainolla ei ole mainittavaa vaikutusta ajamiseen – ja silti molemmat on helppo irrottaa. Käytettävissä olevalla 1000 Wh:n teholla pääset aivan uusiin kohteisiin eikä sinun tarvitse olla huolissasi päivittäisten ajomatkojesi pituudesta.

NÄYTÖT

 • Intuvia näyttö
 • Kiox näyttö
 • Cobi näyttö

Sähköpyörä ei ole koskaan ollut näin fiksu.

COBI.Bike sporttinäyttö tuo matkapuhelimesi kaikki ominaisuudet sähköpyörääsi: hienosta pyöränavigoinnista lempibiiseihisi. Puheluista kalorilaskuriin. Säätiedoista hälytyksiin. Ilmainen COBI.Bike sovellus muuttaa älypuhelimesi mukana kulkevaksi tietokoneeksi. Se on kiinnitetty ohjaustankoon, ja sitä on helppoa ja turvallista käyttää kahvassa olevan Bosch ohjausyksikön kautta. Entä jos unohdat älypuhelimesi? Voit tietenkin ajaa siitä huolimatta, vain ilman ohjaamonäyttöä.

Ohjausteknologia

Kiinteä yhteys tiehen.

Vain täysjousituksella varustettu sähköpyörä pitää sinut tiellä ja takaa turvallisuutesi kovassakin vauhdissa ja hankalissa tilanteissa. Tärinä ja kovat iskut, joita aiheuttavat mukulakivet tai jalkakäytävän reunat, vaimenevat huomattavasti. Matkatavarasi ovat myös suojassa jousitetussa tavaratilassa ja valinnaisessa runkoon kiinnitettävässä tavaratelineessä (vakiona HS malleissa).

Turvallinen lasten kuljetus

Sopii myös nuoremmille sukupolville.

Arvokkain lasti ovat lapsemme. Heidän turvallisuutensa on aina etusijalla. Lasten laatikossa on 5-pistevyöt kahdelle pienemmälle lapselle ja mukava pehmustettu istuin takaavat rentouttavan ajelun halki kaupungin ja maaseudun. Turvallisuuden varmistamiseksi tässä lisävarustemallissa on aina sivuseinät.

Joustavaa tavaran kuljetusta

Varastolta perille.

Voit käytännössä kuljettaa mitä vain Load 60:n tavaratilassa, koska kaikki tavarat voi sitoa kaiteisiin. Lukuisat sivuseinä- ja suojusvaihtoehdot tarjoavat lisää käteviä ratkaisuja ja sallittu 200 kilon paino antaa sinulle paljon vapautta. Halusitpa sitten kuljettaa varusteita spontaania telttaretkeä varten, työkaluja, tavaraa tai urheiluvälineitä, löydät nopeasti oikean vaihtoehdon lisävarusteiden joukosta.

Säädettävä istuma-asento

Oikea koko jokaiselle.

Säädettävän ohjainkannattimen ja satulan ansiosta istuma-asentoa voi muuttaa sopivaksi 150-195 cm pitkälle ajajalle sekä sporttisesta ja mukavaksi. Pyörän geometriaa voi säätää ajajalle sopivaksi muutamalla helpolla liikkeellä. Tämä muunneltavuus on ainutlaatuista sähköavusteisten tavarapyörien joukossa ja tekee Loadista ihanteellisen jaettuun käyttöön, esimerkiksi perheenjäsenten välillä.

Valoisa näkymä.

Hämärässä, metsässä tai myöhään illalla: Supernovan tai Busch & Müllerin LED-etuvalot valaisevat tiesi mihin ikinä menetkin ajelulle. Ne toimivat paristoilla, joten täydellinen valo on aina taattu – ajoitpa siten täyttä vauhtia tai seisot paikoillasi, esimerkiksi liikennevaloissa.

Pakkaa tuplamäärä.

Jos edessä oleva tavaratila ei riitä, on aina olemassa valinnainen tavarateline. Se on ihanteellinen pyörälaukkujen kiinnittämiseen pitemmilläkin pyöräretkillä. Se on kiinnitetty suoraan runkoon, joten sekin hyötyy ohjausteknologian jousituksesta. HS-malleissa tavarateline on vakiona.

Pilaa varkaiden ilon.

Pysäköi pyöräsi mihin haluat. Vain sinä voit siirtää sen. Kiinteä Abus Shiel runkolukko pitää pyöräsi turvassa ja valinnainen 130 cm pitkä Abus ketjulukolla voit kiinnittää pyöräsi lähimpään katulamppuun. Tämä runkolukko ja akun lukko toimivat samalla avaimella – kätevää!

Korkeat sivuseinät.

Korkeita sivuseiniä voi käyttää isompien lastien turvalliseen kuljettamiseen. Valinnainen pressu suojaa lastia lialta, sateelta ja uteliailta silmiltä.

Matalat sivuseinät.

Säänkestävästä muovista tehtyjä sivuseiniä suositellaan tavallisten arkisten tavaroiden kuljettamiseen.

Lasten kuljetus.

Mukava kahden lapsen istuttava istuin, jossa turvalliset matalat sivuseinät, valinnainen suojus.

Load 60 mallit:

 • 60 cm lastauspituus
 • Väri valkoinen, musta, sininen, vaalea hiekka

 

Load 60 Touring

alkaen 5.859 €

Bosch Performance CX, Shimano deore 10 XT ketjuvaihde, Tektro hydrauliset levyjarrut

Load 60 Touring HS

alkaen 6.509 €

45km/h speed model

Load 60 Vario

alkaen 6.179 €

Bosch Performance CX, portaaton Enviola napavaihde, Gates hihnaveto, Tektro hydrauliset levyjarrut

Load 60 Vario HS

alkaen 6.829 €

45km/h speed model

 

Katso nettikaupastamme kaikki vaihtoehdot ja lisävarusteet. Jos haluat omiin tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@tavarapyora-asiantuntija.fi.

 

 

 

 

 

 

 

Load 75, isojen tavaroiden vaivaton kuljetus (ohjausteknologia)

Valmiina valloittamaan maailman. Ja panemaan sen pakettiin.

Jos sinulla on suuria suunnitelmia, sinun ei pitäisi vaivata itseäsi turhanpäiväisillä asioilla: mahtuuko vesipullokori ison kassin viereen? Voinko kuljettaa kaikki kolme lasta samaan aikaan turvallisesti? Pääsenkö alas tuota jyrkkää soratietä näin ison lastin kanssa? Load 75:n kanssa vastaus on melkein aina: ei hätää! vain 6 % enemmän ulkopituutta antaa Load 75:lle 50 % isomman tavaratilan, jossa on tilaa käsittämättömälle määrälle tavaraa. Siinä on nyt myös tilava jalkatila, jota voi käyttää tavaratilana pienille tavaroille. Load 75 on silti yhtä ketterä käsiteltävä kuin sen pikkuveli. Ja ihan yhtä hauska!

Tekniset tiedot:

 

SÄHKÖAVUSTUS

Bosch-järjestelmä:

Luotettava, suorituskykyinen ja innovatiivinen – näitä ominaisuuksia vaadimme sähköpyöriltämme sekä kaikilta komponenteiltamme, etenkin sähköavustukselta. Siksi Riese & Müllerin pyörät on varustettu markkinajohtaja Boschin sähköavustusjärjestelmällä.

 • Performance CX
 • Performance Speed (45km/h)

AKKU

 • 500Wh
 • Dual battery pack 1000 Wh

Kaksinkertainen teho saa sinut liikkeelle.

Riese & Müllerin kehittämä DualBattery teknologia takaa kaksinkertaisen toimintamatkan tai paljon jyrkemmät nousut, vähemmän lataustaukoja ja pitemmän ajamisen ilon. Akut on asetettu niin fiksusti, että lisäpainolla ei ole mainittavaa vaikutusta ajamiseen – ja silti molemmat on helppo irrottaa. Käytettävissä olevalla 1000 Wh:n teholla pääset aivan uusiin kohteisiin eikä sinun tarvitse olla huolissasi päivittäisten ajomatkojesi pituudesta.

NÄYTÖT

 • Intuvia näyttö
 • Kiox näyttö
 • Cobi näyttö

Sähköpyörä ei ole koskaan ollut näin fiksu.

COBI.Bike sporttinäyttö tuo matkapuhelimesi kaikki ominaisuudet sähköpyörääsi: hienosta pyöränavigoinnista lempibiiseihisi. Puheluista kalorilaskuriin. Säätiedoista hälytyksiin. Ilmainen COBI.Bike sovellus muuttaa älypuhelimesi mukana kulkevaksi tietokoneeksi. Se on kiinnitetty ohjaustankoon, ja sitä on helppoa ja turvallista käyttää kahvassa olevan Bosch ohjausyksikön kautta. Entä jos unohdat älypuhelimesi? Voit tietenkin ajaa siitä huolimatta, vain ilman ohjaamonäyttöä.

Ohjausteknologia

Hauskuus ja turvallisuus eivät sulje pois toisiaan.

Myönnetään, että kun kuulet sanan sähköavusteinen tavarapyörä, ensimmäisenä ei tule mieleen hauskuus. Mutta tämä muuttuu, kun istut ohjausteknologialla varustetun Loadin kyytiin. Optimoitu alusta ja hienosäädetty täysjousitus paitsi takaavat maksimaalisen mukavuuden myös turvallisen ajon korkeissakin nopeuksissa. Tärinä ja kovat iskut, kuten mukulakivet ja jalkakäytävän reunat, vaimenevat huomattavasti ja hallitset hankalatkin tilanteet. Optimaalisesti sijoitellut heijastimet takaavat, että sinut huomataan pimeässä. Tavaratila ja valinnainen tavarateline ovat myös jousitetut, joten lastisi on täydellisesti turvattu.

Turvallista kuljetusta jopa 3 lapselle

Parasta pienimmille.

Koskaan aikaisemmin ei Riese & Müller sähköavusteinen tavarapyörä  ole tarjonnut yhtä paljon tilaa rakkaimmillesi: jopa kolme lasta mahtuu mukavasti ja  turvallisesti Load 75.een.  He ovat hyvin suojassa, jos sattuu satamaan. Yksi lapsi katsoo ajajaan päin ja kaksi muuta katsovat menosuuntaan. Erikoistilava jalkatila pitää matkustajat poissa toistensa jaloista. Tämä takaa rentouttavan jaetun ajelun.

Joustavaa kuljetusta ja suuri tavaratila

Mitä ikinä haluat, mahtuu kyytiin.

Pienempään Loadiin verrattuna 50 % isompi tavaratila vie kaikkien tavarat perille. Retkeilyvarusteet, viikon ruokaostokset, lasten, työkalujen tai asiakkaan materiaalien  kuljetus hoituvat Load 75:llä. Melkein mikä vain mahtuu kyytiin. Eikä mikään häiritse turvallista ja ketterää ajokokemusta.  Matala painopiste, monet räätälöidyt varusteet ja hienostunut ohjausteknologia tekevät Load 75:stä soveltuvan monenlaisiin tarpeisiin. Tämä tarkoittaa suurempaa valinnanvaraa ja vapautta. Mitä ikinä haluat.

Säädettävä istuma-asento

Kasvaa tehtävien mukaan.

Säädettävän ohjainkannattimen ja satulan ansiosta istuma-asentoa voi muuttaa sopivaksi 150-195 cm pitkälle ajajalle sekä sporttisesta ja mukavaksi. Pyörän geometriaa voi säätää ajajalle sopivaksi muutamalla helpolla liikkeellä. Tämä muunneltavuus on ainutlaatuista sähköavusteisten tavarapyörien joukossa ja tekee Loadista ihanteellisen jaettuun käyttöön, esimerkiksi perheenjäsenten välillä.

Auttaa yökyöpeleitä näkemään pimeässä.

Ajat aina erinomaisesti valaistulla tiellä Busch & Müllerin IQ-X etulamppujen ansiosta. Vain päivänvalo on kirkkaampi kuin niiden 150 luxin poikkeuksellinen valo. Niiden laaja-alainen ja homogeeninen valaistus ei jätä mitään huomaamatta. Et jää koskaan pimeään akun keston ansiosta.

Pakkaa tuplamäärä.

Jos edessä oleva tavaratila ei riitä, on aina olemassa valinnainen tavarateline. Se on ihanteellinen pyörälaukkujen kiinnittämiseen pitemmilläkin pyöräretkillä. Se on kiinnitetty suoraan runkoon, joten sekin hyötyy ohjausteknologian jousituksesta. HS-malleissa tavarateline on vakiona.

Vie ilon varkailta.

Pysäköi pyöräsi mihin haluat. Vain sinä voit siirtää sen. Kiinteä Abus Shield runkolukko pitää pyöräsi turvassa ja valinnainen 130 cm pitkällä Abus ketjulukolla voit kiinnittää pyöräsi lähimpään katulamppuun. Tämä runkolukko ja akun lukko toimivat samalla avaimella – kätevää!

Korkeat sivuseinät.

Korkeita sivuseiniä voi käyttää isompien lastien turvalliseen kuljettamiseen. Valinnainen pressu suojaa lastia lialta, sateelta ja uteliailta silmiltä.

Matalat sivuseinät.

Säänkestävästä muovista tehtyjä sivuseiniä suositellaan tavallisten arkisten tavaroiden kuljettamiseen.

Lasten kuljetus.

Mukava kahden lapsen istuttava istuin, jossa turvalliset matalat sivuseinät, valinnainen suojus.

Jopa kolme lasta kyydissä.

Matalat sivuseinät. Yksi kaksoisistuin, yksi yhden istuttava istuin ja jalkatila jopa kolmen lapsen kuljettamiseen, valinnainen suojus. Kätevä lisätasku takana.

Lapset ja lasti.

Matalat sivuseinät ja tavarahylly kuljettavat mukavasti kaksi lasta  ja pullokorin tai laukun. Valinnainen sadesuoja. Jalkatila pienille ostoksille, kätevä lisätasku takana.

 

 

 

 

Load 75 mallit:

 • 75 cm lastauspituus
 • Väri valkoinen tai musta

 

Load 75 Touring

alkaen 6.069 €

Bosch Performance CX, Shimano deore 10 XT ketjuvaihde, Tektro hydrauliset levyjarrut

Load 75 Touring HS

alkaen 6.719 €

45km/h speed model

Load 75 Vario

alkaen 6.399 €

Bosch Performance CX, portaaton Enviola napavaihde, Gates hihnaveto, Tektro hydrauliset levyjarrut

Load 75 Vario HS

alkaen 7.049 €

45km/h speed model

 

Katso nettikaupastamme kaikki vaihtoehdot ja lisävarusteet. Jos haluat omiin tarpeisiisi räätälöidyn tarjouksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa asiakaspalvelu@tavarapyora-asiantuntija.fi.

 

 

ReiseMuller

Klikkaa tätä nähdäksesi kaikki kuvat!

 

   

Navigointi Yhteystiedot Osoite showroomille

 

 

 

Koti

Asiakastuki

Oikeudellinen huomautus

Nettikauppa

Ota Yhteyttä

Tietoa meistä

Kultaiset Pojat Oy (Pyörä Asiantuntija)
Y-tunnus: FI 2481303-0
Mia Storm-Hendriks
Puh: 050-3442162
Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi
Lasku osoite: Puolikuu 1 B 26, 02210 Espoo, Suomi
Showroom osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo, Suomi (avoinna sopimuksen mukaan)
 
Realisation website: Hademax - Barendrecht

Saksalainen brändi Riese & Müller ei ole valikoimissamme vuonna 2020.

Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse, jotta voimme löytää tarpeisiisi hyvän vaihtoehdon.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Pyörä-Asiantuntija

Gert-Jan Hendriks

Omistaja ja Toimitusjohtaja

Puh. 040-7709853

Sähköposti. gertjan@pyora-asiantuntija.fi