Asutko Oulussä ja olet kiinnostunut Nihola-tavarapyörästä?

Tervetuloa Tavarapyörä Asiantuntijalle. Olemme tavarapyörien markkinajohtaja Suomessa.

Olemme myyneet Nihola-tavarapyörää jo useita vuosia Suomessa ja olemme keränneet paljon palautetta asiakkailtamme.

Palautteiden perusteella olemme säätäneet ja parantaneet Nihola sähköavusteista peruspyörää suomalaisten asiakkaittemme tarpeisiin. Standardi Nihola sähköavusteinen tavarapyörä toimitetaan takapyörämoottorilla ja ketjuvaihteilla.

Keräämämme palautteen perusteella olemme kehittäneet seuraavan Nihola-version sinulle:

  • Olemme varustaneet Nihola sähköavusteisen pyörän erittäin vahvalla keskimoottorilla,  Suomen suurimmalta  sähköpyörien toimittajalta. Järjestelmä on suunniteltu Suomessa, Suomen ajo- ja sääoloihin sopivaksi.

 

  • Tässä keskimoottorissa on vääntöanturi ja se reagoi polkimiin kohdistuvaan painoon. Mitä enemmän painoa polkimiin kohdistuu (kun aloitat pyöräilyn tai ajat ylämäkeä), sitä suurempi on sähköavustus. Erittäin tehokas täsmäapu siellä, missä tarvitset sitä. Vahva ja tehokas avustus Suomen mäkisiin maastoihin.

 

  • Tähän Niholan sähköavusteiseen pyörään voi liittää paitsi käsi- myös jalkajarrut. Jos olet tottunut jalkajarruihin  ja käsijarrut tuntuvat turvattomilta, tämä on täydellinen ratkaisu sinulle. Sähköpyörä jalkajarruilla!

 

  • Tässä versiossa on napavaihde takapyörässä. Suljettu vaihteisto navassa on siisti ja helppokäyttöinen. Tärkeintä on se, että voit vaihtaa seisoessasi paikallasi liikennevaloissa. Kun saavut kovaa vauhtia sähköpyörällä liikennevaloihin, unohdat aina vaihtaa takaisin, ja kun alat polkea korkeimmalla vaihteella, ketjuvaihteet tuottavat ongelmia. Napavaihteilla voit helposti vaihtaa seisoessasi paikoillasi ja jatkaa ajamista pienimmällä vaihteella. Sujuvaa ja helppoa!

 

  • Pyörälle nousemisen helpottamiseksi voimme varustaa tämän Nihola sähköpyörän matalalla rungolla.

 

Tämän Nihola Family E-tavarapyörän suomalaisen erikoisversion hinta on 4.250 euroa.

 

   

Etsitkö halvempaa tavarapyörää, jossa on isompi ja käytännöllisempi laatikko?

Nihola Family -tavarapyörällä voi kuljettaa kaksi lasta, ja vanhempien pitää nostaa lapset laatikkoon. (Muistathan varoa isompien lasten kiivetessä itse pyörään, ettei se keikahda. Pidä aina kiinni pyörästä, kun lapset kiipeävät sisään.)

Erittäin suosittu vaihtoehto on Babboe Big tai Babboe Curve -tavarapyörä, jossa on suuri laatikko neljälle lapselle (tai kahdelle lapselle ja isoille ostoksille). Tässä tavarapyörässä sisään astuminen on turvallista, ja lapset voivat helposti kiivetä itse laatikkoon. He odottavat jo sinua laatikossa, valmiina lähtöön, ennen kuin saavut.  Tämän tyyppisissä tavarapyörissä, joissa laatikko liikkuu vapaana rungosta, ajaminen on aktiivisempaa ja kääntösäde pienempi, kun ajelet ruuhkaisessa keskustassa.

Babboe-tavarapyörien hinnat alkavat 1.750 eurosta (7 vaihdetta) ja 2.495 eurosta (sähköavusteinen tavarapyörä).

Etsitkö urheilullisempaa tavarapyörää?

Nihola tavarapyörän ohjaaminen ja ajaminen on aika passiivista, koska vain etupyörät kääntyvät. Tämä on mukavaa, kun äidit haluavat ajaa rauhallisesti ja rennosti lapset päiväkotiin.

Kun isät (ja mikseivät toki äiditkin) haluavat ajaa nopeammin ja sporttisemmin, Babboe kehitteli BABBOE CARVE tavarapyörän, jossa on kaksi ajotapaa:

  • Fixi-runko ja kääntyvät etupyörät aamuajeluille. Tukeva malli äideille.

 

  • Kallistuva runko ja nopea, urheilullinen ajotyyli pitemmille matkoille. Sporttinen malli vauhdikkaille isille.

 

Babboe Carve maksaa 3.600 euroa takapyörän Pedelec-moottorilla ja 4.600 euroa vahvalla Yamaha keskimoottorilla, jossa vääntöanturi.

Ainutlaatuinen tavarapyörä kohtuuhintaan!

Käy kotisivullamme, tutustu ja ihastu kaikkeen, mitä meillä tarjolla sinulle.

Ymmärrämme myös, että tavarapyörän osto on iso sijoitus, ja autamme sinua rahoituksen kanssa tarjoamalla RESURS-pankin osamaksumahdollisuuden. Voit maksaa ostoksesi 12, 24 tai jopa 72 kuukaudessa.

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

 

Tavarapyörä Asiantuntija

Gert-Jan Hendriks and Mia Storm-Hendriks

Navigointi Yhteystiedot Osoite showroomille

 

 

 

Koti

Asiakastuki

Oikeudellinen huomautus

Nettikauppa

Ota Yhteyttä

Tietoa meistä

Kultaiset Pojat Oy (Pyörä Asiantuntija)
Y-tunnus: FI 2481303-0
Mia Storm-Hendriks
Puh: 050-3442162
Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi
Lasku osoite: Puolikuu 1 B 26, 02210 Espoo, Suomi
Showroom osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo, Suomi (avoinna sopimuksen mukaan)
 
Realisation website: Hademax - Barendrecht