Asutko Lahdessa ja haluat ostaa laatikkopyörän sekä koeajaa sen ensin?

Tervetuloa Suomen tavarapyöräasiantuntijalle!

 

Klikkaa kotisivua ja näet kaikki mallit ja merkit, jotka meillä on tarjolla. Kaksipyöräiset laatikkopyörät, kolmipyöräiset laatikkopyörät, sivuvaunut, sähköavusteiset laatikkopyörät, yrityspyörät mainostamiseen  sekä kahvin, ruoan tai minkä tahansa muun myyntiin, monta erilaista designia, mallia ja hintaluokkaa.

Meillä on paras mahdollinen laatikkopyörä vastaamaan jokaisen asiakkaan erityistoiveita. Hintamme sisältävät toimituksen kaikkialle Suomessa. Myös Lahteen.

Ymmärrämme, että ennen ostopäätöksen tekemistä olet kiinnostunut koeajamaan laatikkopyörän.

 

Meillä on hyvin laaja asiakasverkosto ympäri Suomea, ja olemme myyneet lukuisia laatikkopyöriä myös Lahdessa.  Voimme helposti järjestää koeajon Lahdessa jonkun asiakkaamme kanssa, joten voit keskustella kasvotusten ja saada luotettavaa tietoa heidän kokemuksistaan laatikkopyörästä ja palvelustamme.

Jos käyt Helsingin seudulla tapaamassa perhettä tai ystäviä, tai työmatkalla, olet lämpimästi tervetullut näyttelytilaamme Espooseen. Meillä on yli 20 erilaista merkkiä ja mallia odottamassa koeajoa. Yhdellä käynnillä voit siis nähdä ja vertailla lähes kaikkia tällä hetkellä saatavilla olevia laatikkopyöriä!

 

Merkkien ja mallien vertailun lisäksi voimme antaa sinulle neuvoja ja löytää yhdessä sinulle parhaiten sopivan laatikkopyörän.

Tarjoamme asiakkaillemme, jotka matkustavat kaukaa luoksemme Espooseen, 100 euron tervetuliais-alennuksen matkakulujen kattamiseksi. Maksamme mielellämme matkasi ja toivotamme sinut tervetulleeksi näyttelytilaamme!

Ymmärrämme myös , että laatikkopyörän osto on iso sijoitus, ja autamme sinua rahoituksen kanssa tarjoamalla RESURS-pankin osamaksumahdollisuuden. Voit maksaa ostoksesi 12, 24 tai jopa 72 kuukaudessa.

Siirry nyt kotisivullemme ja tutustu ja ihastu laajaan laatikkopyörävalikoimaamme.

 

 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Tavarapyörä Asiantuntija

Gert-Jan Hendriks and Mia Storm-Hendriks

Navigointi Yhteystiedot Osoite showroomille

 

 

 

Koti

Asiakastuki

Oikeudellinen huomautus

Nettikauppa

Ota Yhteyttä

Tietoa meistä

Kultaiset Pojat Oy (Pyörä Asiantuntija)
Y-tunnus: FI 2481303-0
Mia Storm-Hendriks
Puh: 050-3442162
Sähköposti: asiakaspalvelu@pyora-asiantuntija.fi
Lasku osoite: Puolikuu 1 B 26, 02210 Espoo, Suomi
Showroom osoite: Sinimäentie 14, 02630 Espoo, Suomi (avoinna sopimuksen mukaan)
 
Realisation website: Hademax - Barendrecht