Bakfiets Trike Cruiser Iso (WIDE) sähköpyörä SS7 Matta Musta

BK-0635

Kuten voit nähdä verkkokaupastamme, valinnanmahdollisuudet Bakfiets.nl-merkillä ovat loputtomat. Voimme yhdessä kanssasi räätälöidä uuden kuormapyöräsi täsmälleen omien yksilöllisten toiveidesi mukaisesti omalla valitsemallasi värillä. Sen jälkeen tilaamme laatikkopyörän sinulle Hollannin tehtaalta ja he valmistavat sen sinulle. Toimitusaika on yleensä noin 6-8 viikkoa. Suosittelemme sinua ottamaan meihin yhteyttä, ja käymme sitten kaikki valinnat läpi kanssasi yksi kerrallaan.

Kesäaika Suomessa on lyhyt. Ja jotta voimme palvella sinua nopeasti, jotta voit heti nauttia uudesta tavarapyörästäsi, meillä on tämä malli aina varastossa sinulle! Olemme koonneet sen mielestämme parhaalla mahdollisella tavalla sinua asiakkaana ajatellen:

  • Sähköinen versio Shimano-keskimottorilla. Tämä moottori, jossa on 60Nm vääntömomentti, on tarpeeksi tehokas ja paljon luotettavampi ja kestävämpi kuin Bafangin keskimootori. Lisäksi Shimanoilla on oma huoltokeskus Vantaalla, Suomessa, ja tämä moottori tarjoaa parhaan mahdollisen jälkimyynnin palvelun Suomessa.

  • Malli WIDE, jossa on erityisen leveä laatikko. Tässä suuressa lavassa voit kuljettaa paljon enemmän tavaroita, ja lisäksi tämä tavarapyörä on vakaampi pyöriensä päällä kaarteissa ajettaessa.
  • Musta väri, ajaton ja yleinen, jos päätät myydä tavarapyörän uudelleen.

  • Luxe Cruiser -versio, jossa arvostamme paitsi tämän mallin hienompaa ulkonäköä myös leveämpiä renkaita, jotka tarjoavat hyvän jousituksen ja paljon mukavampaa ajokokemusta kuin Classic-malli.

  • Vakio Nexus 7 -napavaihteisto, luotettava, helppokäyttöinen ja riittävästi vaihteita.

  • Tämä malli on varustettu tehokkailla hydraulisilla levyjarruilla, mikä lyhentää jarrutusmatkaa.

Matta Musta - 7 Napa - Hydrauliset Levyjarrut

Tarjous

5.349,00 sis. alv 5.200,00 sis. alv

Mitat 210cm x 95cm, Iso, 4 lasta, Cruiser Versio, Shimano STePS 6100 (60Nm torque) Sähköavusteinen, 400W akku on tavaratelineen alla, Shimano Nexus 7 napavaihde, Hydrauliset levyjarrut. Cruiser Versio (lokasuojat leveät ja pyörän kanssa samanväriset, satula ja kädensijat ovat nahkaiset BROOKS, retrohenkinen etuvalo, renkaat valikoiset ja leveät). Koottuna.

Tekniset tiedot

Artikkelinumero
BK-0635
Tuotemerkki
Bakfiets
Voimansiirto
Sähköavusteinen keskimoottori
Moottorin teho
Keski 60Nm-75Nm
Renkaat
3
Veto
Ketju
Vaihde
Napavaihde
Vaihteiden lukumäärä
7
Jarrut
Hydrauliset levyjarrut
Matkustajia
Max 4 Lasten
Hintaluokka
5.000-6.000 Euro